Despre noi

Dorinta noastra este ca gradina dumneavoastra sa devina, cu ajutorul nostru, gradina pe care ati visat-o intotdeauna.

Contactati-ne !

Amenajare gradini

       

       Societatea noastra va ofera servicii de amenajari gradini, spatii verzi si  lucrari peisagistice. Utilizand serviciile noastre de amenajari gradini, va garantam ca faceti cea mai buna alegere, pentru ca avem experienta in domeniu si cunostintele necesare executarii in conditii optime a lucrarilor de amenajari spatii verzi si gradini.

       Impreuna cu dumneavoastra vom proiecta amenajarea gradinii, astfel incat sa aceasta sa fia functionala, iar aspectul estetic sa fie unul de exceptie. Va urma apoi "munca cu pamantul" (nivelarea pamantului, formarea reliefului,  definirea traseului sistemului de irigat, creearea fundatiei lacului ornamental, si a cascadei ornamentale). Apoi incepe constructia gradinii ce cuprinde lucrari de instalare a sistemului de irigat, construirea cascadei ornamentale, plantarea de plante, amenajarea iazului ornamental, pavarea aleilor, instalarea gratarului. Gazonarea gradinii dumneavoastra se poate face prin doua modalitati: gazonare prin insamantare si gazonare prin rulouri de gazon.

       Dupa terminarea lucrarilor de amenajare, este important ca gradina sa fie intretinuta in mod constant, pentru ca rezultatul muncii sa fie cel dorit, indiferent de anotimp.

Copyright © 2013    Servicii oferite    Produse oferite    Contact