Despre noi

Dorinta noastra este ca gradina dumneavoastra sa devina, cu ajutorul nostru, gradina pe care ati visat-o intotdeauna.

Contactati-ne !

Consultanta peisagistica


        Societatea noastra va ofera gratuit servicii de consultanta peisagistica. Este recomndat pentru realizarea unei gradini de exceptie sa fie consultati specialisti in domeniul peisagistic, care prin cunostintele de ordin tehnic si biologic pot oferi cele mai bune solutii de armonizare a cerintelor dumneavoastra.

        Pentru ca dumneavoastra sa puteti avea o gradina amenajata corespunsator sunt necesare cunostinte temeinice legate de tot ceea ce reprezinta vegetatia: arbusti, gazon, flori. Daca nu sunt cunoscute caracteristicile fiecarei specii de plante in parte, conditiile de clima, de sol, de umiditate necesare pentru o dezvoltare armonioasa, sansele de reusita ale ansamblului peisagistic sunt mult diminuate.

      De asemenea sunt extrem de necesare cunostinte legate de sol si dotarile aferente spatiului verde (alei, ziduri, pergole, sistem de irigatii, drenaj, captare ape pluviale).

        Speram ca am reusit sa va convingem ca orice lucru necesita cunostinte de specialitate, motiv pentru care va recomandam sa apelati la consultanti profesionisti, care va pot transforma gradina in locul pe care l-ati visat.

Copyright © 2013    Servicii oferite    Produse oferite    Contact